Οργισμένη “υποδοχή” ΓΑΠ στο Ηράκλειο

Η εικόνα του πρωθυπουργού να επισκέπτεται το νομό Ηρακλείου, που για το ΠΑΣΟΚ υποτίθεται αποτελεί μια περιοχή που αποδέχεται την πολιτική της κυβέρνησης, και να βρίσκεται αντιμέτωπος με υπό διωγμό συμβασιούχους ήταν ένα μήνυμα ότι και οι υποψήφιοι του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ θα έχουν πρόβλημα στις εκλογές και ακόμη περισσότερο ότι η ίδια η κυβέρνηση θα βρει απέναντί της κι όχι μαζί της από την 8η κιόλας Νοέμβρη όλους τους εργαζόμενους. Γι' αυτό και απάντησε με τους μπράβους του, τους τραμπούκους του "βαθιού" ΠΑΣΟΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις που απώθησαν τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους που στάθηκαν απέναντι στον ΓΑΠ.

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά βρέθηκε στο δρόμο πολλές φορές με τους εργαζόμενους του ΒσΣ, στη γενική τους συνέλευση του Ιούνη χαιρετίζοντας την 48ωρη απεργία τους και στο συλλαλητήριό τους. Έτσι και στη διαμαρτυρία ήταν εκεί για να διαδηλώσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά και τις υπηρεσίες των αναγκών μας κι όχι των κερδών τους.

(Δείτε περισσότερα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που η κίνησή μας κατέγραψε στο http://anticapitalist-crete.blogspot.com/)

Βασίλης Μυρσινιάς, υποψήφιος με την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση στην Κρήτη