Μετά από συνεννόηση με τον δικαστικό αντιπρόσωπο έφερε ο ίδιος ψηφοδέλτια για να συνεχιστεί η ψηφοφορία. Κατόπιν τούτου άρχισε να ψάχνει αν υπάρχουν ψηφοδέλτια στα γύρω χωριά. Ανακάλυψε ότι στο χωριό Αιμόνιο, με 200 εγγεγραμμένους υπήρχαν περίπου 3000 με 4000 ψηφοδέλτια.
Αντιθέτως, στη Γλαύκη στα εκλογικά τμήματα 75, 76 και 77 υπήρχε ελάχιστος αριθμός ψηφοδελτίων (περίπου 100, ενώ οι εγγεγραμμένοι είναι 400-430). Το ίδιο συνέβη και στα εκλογικά τμήματα της Πάχνης, όπως και στα χωριά Άλμα (74 τμήμα), Αιώρα (73) και Γοργόνα (78). Το σήριαλ συνεχιζόταν ως αργά το απόγευμα…
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είχε υποχρεωθεί να γυρίζει από χωριό σε χωριό και να μοιράζει ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα. Ευτυχώς, οι περισσότεροι δικαστικοί αντιπρόσωποι με δική τους πρωτοβουλία έβγαζαν ψηφοδέλτια από τα πεταμένα στους σάκους και τα επανατοποθετούσαν για να συνεχιστεί η ψηφοφορία. Να σημειωθεί ότι, όπως παραδέχθηκε και υπάλληλος της Νομαρχίας Ξάνθης σε εκπρόσωπο του συνδυασμού που επικοινώνησε μαζί του, ο συνολικός αριθμός των ψηφοδελτίων της υποπεριφέρειας που είχαν παραδοθεί στη Νομαρχία ήταν ικανοποιητικός κι επομένως δεν υπήρχαν εξ αρχής ελλείψεις.
Καταγγέλουμε αυτή την απροκάλυπτη απόπειρα νοθείας (ειδικά στις περιοχές που κατοικεί και ψηφίζει η μειονότητα) και δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι.