ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ Στόχος 120.000 ευρώ - Στηρίξτε τη δική σας εφημερίδα

Σε όλες αυτές τις μάχες η Εργατική Αλληλεγγύη ήταν η φωνή που πρόβαλε σταθερά τις θέσεις των εργαζόμενων και στήριζε τον αγώνα τους. Τέτοιες εφημερίδες, που πηγαίνουν παράλληλα με τα κινήματα και τα στηρίζουν, πρέπει εμείς οι εργαζόμενοι να τις προασπίζουμε και να τις στηρίζουμε και οικονομικά. Με την ίδια θέρμη που προασπίζουμε τα δικαιώματά μας και τις κατακτήσεις μας γιατί είναι εξίσου πολύτιμη.

Σας ευχαριστούμε και έχετε τους θερμότερους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς.

Γιώργος Ρόδης, απολυμένος Ιπτάμενος Φροντιστής πρώην ΟΑ

Παρά τις επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ από την αρχή της εκλογής του κατά των εργαζόμενων, ντόπιων και μεταναστών και τα πρωτοφανή μέτρα που αναιρούν τα εργατικά κεκτημένα, η εργατική τάξη είναι στους δρόμους και μέσα στους χώρους προσπαθεί να συντονιστεί και να κλιμακώσει για να μην πληρώσει τα σπασμένα της κρίσης τους. Σ´ αυτόν τον αγώνα απαραίτητο εργαλείο είναι η Εργατική Αλληλεγγύη.

Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι μια διαφορετική εφημερίδα, η οποία μπαίνει μέσα στους εργατικούς χώρους και ενώνει τις μάχες των εργαζόμενων. Η ενημέρωση και η σύνδεση είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο να οργανώσουν καλύτερα τις μάχες τους και να έχουν ξεκάθαρα την προοπτική της νίκης.

Γι´αυτό είναι σημαντικό να ενισχύσουμε όλοι την Εργατική Αλληλεγγύη για να μπορέσει να συνεχίσει να είναι σύμμαχος στους αγώνες μας.

Ντίνος Αναστόπουλος, Δήμος Αγ. Δημητρίου