1000 φύλλα Εργατική Αλληλεγγύη: Ελάτε να το γιορτάσουμε

Στο ισόγειο θα υπάρχει Έκθεση Φωτογραφίας, Έκθεση Ζωγραφικής και προβολή βίντεο. Η Έκθεση Ζωγραφικής έχει τίτλο «Μέσα από τον κρατήρα» και θα περιλαμβάνει έργα των: Μαριάνθης Αναστασιάδου, Στέλιου Γιαννούλη, Δόμνας Κατιμερτζή, Νίκου Κουράκη, Αλεξάνδρας Μάντζου και Ζωής Παπαδημητροπούλου.

Θα προβάλλεται βίντεο-αφιέρωμα για τα 1000 φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης, ενώ θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε επιλεγμένα βίντεο από τους: Information Libre Κινημαtography, Βασίλη Κυριάκη, Κώστα Κουνάλη, Νίκο Κουράκη.

Από τις 7 το απόγευμα ηθοποιοί από την παράσταση «Η ΓΑΖΑ ΕΙΝΑΙ…» (Μαθήματα επιβίωσης) που σκηνοθέτησε η Μάνια Παπαδημητρίου θα διαβάσουν μονολόγους παιδιών από την Παλαιστίνη και άλλα αποσπάσματα. Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι: Μάρω Αγρίτη, Μάνος Καπερώνης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Δανάη Παπουτσή, Δήμητρα Σύρου. Ακολουθεί «Το θέατρο ως πολιτική»-μια συζήτηση για το θέατρο Εμπρός με την Γεωργία Μαυραγάνη, μέλος της «Κίνησης Μαβίλη».

Από τις 8 έως τις 9.30 θα γίνει η πολιτική εκδήλωση της βραδιάς με χαιρετισμούς από τους Μιχάλη Χαρχαλά, Βασίλη Φακή, Γιάννη Μαρκάκη, Σπύρο Κότσια, Αντώνη Σταματόπουλο, Μωυσή Λίτση, Φώτη Ανδρεόπουλο, Τζαβέντ Ασλάμ, Ρεζά Γκολαμί, Πάνο Γκαργκάνα και απεργούς από τη Χαλυβουργία, τον Άλτερ και του Λουκίσα.

Στις 9.30 θα ξεκινήσει το μουσικό κομμάτι της γιορτής. Έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή ο ράπερ Mc Yinka, οι Baobab που παίζουν έθνικ, το συγκρότημα Σοφίτα που παίζει σουίνγκ, οι ροκάδες από τη Vavoura Band, ενώ τη βραδιά θα κλείσουν με ρεμπέτικα οι «Αντάρτες από το Λιμάνι».

Θα υπάρχει άφθονο σπιτικό φαγητό και ποτά και η τιμή ενίσχυσης έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χαιρετίζουν τα 1000 φύλλα της ΕΑ

1000 φύλλα ΕΑ - Χίλιες συνειδητές επιλογές για τη νίκη των εργατών και το Σοσιαλισμό