Συνέδριο ΠΟΕΔΗΝ

“Ο κόσμος ζητάει λεφτά, να μην απολυθεί κανένας, να μην κλείσει κανέναν νοσοκομείο, καμιά κλινική. Στο συνέδριο πρέπει να αποφασίσουμε δράση, εννοούμε μεγάλη δράση, απεργίες διαρκείας”, δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη η Ελένη Καζολέα σύνεδρος από το Αγλαΐα Κυριακού. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι οι εικόνες που μεταφέρουν στο Νοβοτέλ, σύνεδροι από την Αθήνα και όλη τη χώρα.

“Στο συνέδριο χρειάζεται να πάμε ενωτικά με απόφαση αναμέτρησης. Να απορρίψουμε την αξιολόγηση και τις απολύσεις και να διεκδικήσουμε μαζικές προσλήψεις και αυξήσεις στους μισθούς. Αφετηρία για μια τέτοια σύγκρουση και για να στείλουμε κάλεσμα αγώνα σε όλους τους συναδέλφους, το συνέδριο χρειάζεται να αποφασίσει ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ” αναφέρει το κείμενο που κυκλοφορεί το Νυστέρι που κυκλοφορεί.

“Τα σωματεία και η ομοσπονδία να περάσουν στα χέρια των εργαζομένων και των αγωνιστικών δυνάμεων. Σε κάθε νοσοκομείο να φτιάξουμε ή να ενεργοποιήσουμε τις επιτροπές αγώνα, να προχωρήσουμε τώρα σε γενικές συνελεύσεις, να πάρουμε αγωνιστικές αποφάσεις για απεργιακό αγώνα διαρκείας, να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση απεργιακού ταμείου και να συντονιστούμε τα νοσοκομεία από τα κάτω μέχρι την νίκη”.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομεία: Ξεσηκωμός διαρκείας!

Βήμα -βήμα

ΟΕΝΓΕ

Κιλκίς

Χανιά: Συζήτηση στο Νοσοκομείο