Θα κάνουμε την 24 Φλεβάρη σταθμό - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ηδη η ΟΛΜΕ έχει προτείνει στην ΑΔΕΔΥ την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 8 Μάρτη, ημερομηνία που η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει ήδη να κατέβει σε 24ωρη απεργία.

Σε 24ωρη απεργία στις 24 Φλεβάρη καλεί και η ΔΟΕ που καλεί νέες έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις στους Συλλόγους από 25 Φλεβάρη μέχρι 5 του Μάρτη και αμέσως μετά ολομέλεια προέδρων για να αποφασίσει για την παραπέρα πορεία του κλάδου. «Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική σήμερα, αλλά αυτή η απεργία πρέπει να είναι η αφετηρία για τη συνέχεια» δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη στις 10 Φλεβάρη ο Νίκος Κοτρώτσος από το Σύλλογο Δασκάλων Αιγάλεω. «Να μην σταματήσουμε εδώ. Να είναι αφετηρία για ευρύτερες δράσεις κυρίως από τα πρωτοβάθμια σωματεία. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ρωγμή που ανοίγει. Πρέπει να επιδιώξουμε να υπάρχει κίνηση από τα κάτω, όπως στις 17 Δεκέμβρη στην απεργία».

Τη συμμετοχή του στην Πανεργατική απεργία στις 24Φ αποφάσισε και το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ με βασικό σύνθημα: «Οι άνθρωποι και οι ανάγκες του πάνω από τις αγορές!»