Επίθεση σε μετανάστη

Ο ένας στο πρόσωπο με γροθιά και ο άλλος στο κεφάλι με μεταλλικό όργανο προκαλώντας τραυματισμό. Όταν οι αστυνομικοί της νέας βάρδιας το αντελήφθησαν μετέφεραν τον μετανάστη στο ΜΕΤΡΟ όπου τον καθάρισαν από τα αίματα και τον έδιωξαν.

Οι αστυνομικοί ήταν σε συντεταγμένη περιπολία του ΑΤ Αιγάλεω. Όταν ο μετανάστης πήγε στο ΑΤ Αιγάλεω για να καταγγείλει το περιστατικό οι αρμόδιοι απλά του είπαν να έρθει αργότερα και καλύτερα να πάει σε νοσοκομείο. Πήγε στο ΙΚΑ όπου του έκαναν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι.

Φαίνεται ότι μετά την πειθαρχική ΕΔΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που αθώωσε τους βασανιστές του Μοχάμεντ Καμράν στη Νίκαια ξαναγυρνάμε στη ρουτίνα των βασανισμών και της συγκάλυψης των ρατσιστικών εγκλημάτων.

Άραγε το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη έχει να πει κάτι για το συμβάν η φτάσαμε στο σημείο όπου η μηδενική ανοχή στους μετανάστες περιλαμβάνει ξανά τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές των αστυνομικών οργάνων;

Θα συνεχίσουμε και στην μεγάλη πανεργατική Απεργία στις 24 Φλεβάρη όπου οι εργαζόμενοι μετανάστες θα κατέβουν για πρώτη φορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Κίνηση ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» που έκανε την καταγγελία.