Εργατικό κίνημα
Οικονομική Εξόρμηση: Ευχαριστούμε!

Στα 121.305 ευρώ κλείνει η οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 7.635 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε. 

\r\n
\r\n
Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, που ενίσχυσαν προσωπικά, γράφτηκαν συνδρομητές, βοήθησαν να μαζευτούν λεφτά σε κάθε χώρο και γειτονιά και να υπερκαλύψουμε τον αρχικό στόχο των 120.000 ευρώ. Ευχαριστούμε, επιπλέον, τα συνδικάτα που ενίσχυσαν με τις συνδρομές τους. Ευχαριστούμε για τις ενισχύσεις που έφτασαν την περασμένη βδομάδα: Γιάννης Τ. 540 ευρώ, Αναστασία Χ. 400, από 200 ευρώ Άρης Ζ., Μαρία Σ., Πάνος Γ., Φωτεινή Τ. 180, από 100 ευρώ Τάκης Ζ. και Δημήτρης Δ., από 70 ευρώ Μαριάννα Θ. και Ρίτα Τ., Δημήτρης Λ. 50, Τόλης Ζ. 45, Αντώνης Π. 40, από 20 ευρώ Μιχάλης Β., Ιωάννα Π., Δημήτρης Κ., Αναστασία Κ., Νίκος Κ., Ηλίας Κ., Ηλίας Α., από 10 ευρώ Γιάννης Μ. και Χρήστος Κ.
\r\n
 
\r\n
Συνεχίστε να στέλνετε τις ενισχύσεις σας και τις επόμενες μέρες. Είναι απαραίτητες για να δώσουμε με επιτυχία τη μάχη των εκλογών αλλά και συνεχίσουμε αμέσως μετά στην πρώτη γραμμή σε όλα τα μέτωπα!
\r\n