Εργατικό κίνημα
ΕΡΤ: Μέχρι τη νίκη

Η συνεδρίαση της ΠΟΣΠΕΡΤ μέσα στο Ραδιομέγαρο

Η αίσθηση της νίκης, του ξανανοίγματος της ΕΡΤ και της επιστροφής στο Ραδιομέγαρο, είναι διάχυτη στις τάξεις των εργαζομένων, στη συμπλήρωση 19 μηνών αγώνα. Σε μια συμβολική κίνηση την περασμένη βδομάδα, η ΠΟΣΠΕΡΤ, μαζί με αρκετούς εργαζόμενους της ΕΡΤ, μπήκαν και συνεδρίασαν μέσα στο Ραδιομέγαρο, ενώ μετά το Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα επέστρεψε στα ραδιοκύματα στους 106.5 FM. 

\r\n
“Μέχρι τη νίκη” ονομάζεται το μουσικό CD που έβγαλαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα. Η επιμέλεια και η παραγωγή του CD έγινε από τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ζακύνθου.
\r\n
 
\r\n
Όπως λένε οι ίδιοι, “βρίσκουμε ανέλπιστα μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συλλόγων, φορέων κ.τ.λ., με τελικό στόχο, τόσο την ενημέρωση του κόσμου για τον αγώνα μας και για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, όσο και για την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση αυτού του μοναδικού, υπέροχου και νικηφόρου αγώνα”.
\r\n
 
\r\n
Στο cd συμμετέχουν το Μουσικό Σύνολο της ελεύθερης ΕΡΤ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, οι Verbal Delirium, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Θηβαίος και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία της Εrtopen, στη λεωφ. Μεσογείων, την ΕΡΤ3 και τις Περιφερειακές ΕΡΑ σε όλη τη χώρα.