Αντιφασιστικό κίνημα
Σύλληψη αντιφασιστών από το στέκι “Δίστομο”

Στη σύλληψη τριανταεφτά αντιφασιστών από το στέκι Δίστομο προχώρησε η αστυνομία την Τετάρτη 7 Γενάρη. Οι αντιφασίστες περικυκλώθηκαν από δεκάδες αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ στα Προπύλαια καθώς επέστρεφαν από αφισοκόλληση και συνελήφθησαν επειδή σε μία τσάντα βρέθηκε μια κουκούλα.

\r\n
\r\n
 Την ώρα των συλλήψεων άντρες της αστυνομίας έγδυσαν τους αντιφασίστες κάνοντας σωματικό έλεγχο, ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες χασκογελώντας, όπως καταγγέλλουν οι συλληφθέντες. Αργότερα, το βράδυ της ίδιας μέρας, και ενώ οι συλληφθέντες βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν μήνυση κατηγορώντας τους για επίθεση στα γραφεία τους στο σταθμό Λαρίσης λίγες ώρες πριν. Αυτό μετέτρεψε τη μία εκ των κατηγοριών (εξύβριση, αντίσταση και πρόκληση φθοράς) για τους 37 σε κακούργημα.
\r\n
 
\r\n
Για άλλη μια φορά η αστυνομία έδειξε το πρόσωπό της και με ποιους συνεργάζεται, καθώς μετά τη σύλληψη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο, κάνοντας τη δουλειά των χρυσαυγιτών που προχώρησαν στη μήνυση πιο εύκολη. 
\r\n
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Οι μάχες που έστειλαν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή συνεχίζονται μέχρι να μπουν όλοι οι νεοναζί δολοφόνοι μέσα.
\r\n