Αντιφασιστικό κίνημα
Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμαν

Το Σάββατο 17 Γενάρη κλείνουν δύο χρόνια από από την δολοφονία του αδερφού μας, μετανάστη εργάτη από το Πακιστάν, Σαχζάτ Λουκμάν. Ο Σαχζάτ δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 17/1/2013, καθώς πήγαινε στην δουλειά του, από μέλη των ταγμάτων εφόδου της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

\r\n
\r\n
Δεν ξεχνάμε ότι η προκλητική ασυλία των νεοναζί από την ελληνική αστυνομία, την δικαστική εξουσία, τα κυρίαρχα ΜΜΕ και την άθλια μνημονιακή κυβέρνηση, ενθάρρυναν τους φασίστες να ξεχυθούν στις εργατογειτονιές, για να επιβάλλουν τον τρόμο στους μετανάστες εργάτες αρχικά, αλλά και σε όποιον αντιστέκεται ή είναι \"διαφορετικός\" στην συνέχεια. Αλιεργάτες από την Αίγυπτο και μέλη του  ΚΚΕ στο Πέραμα, αντιφασίστες και αγωνιστές της Αριστεράς στα Πατήσια και στην Νίκαια, εργάτες γης στην Μανωλάδα, στέκια, ομοφυλόφυλοι και γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο των δολοφόνων της ΧΑ.
\r\n
\r\n

Η δράση ύψωσε τείχος

\r\n
\r\n
Η μαζική, ενωτική και αποφασιστική δράση στους δρόμους, χιλιάδων αντιφασιστριών/ών, ύψωσαν τείχος πάνω στο οποίο οι ναζί τσακίστηκαν και η ηγεσία τους βρέθηκε στη φυλακή. 
\r\n
 
\r\n
Οι εκατοντάδες διαδηλώσεις στις γειτονιές από άκρη σε άκρη όλης της χώρας, οι μεγαλειώδεις διαδηλώσεις στις 19 Γενάρη του 2013, 21 Μάρτη του 2014, και η μαζική οργισμένη διαδήλωση στα γραφεία της Χ.Α. μετά την δολοφονία του αδερφού μας Παύλου Φύσσα, έσπασαν την ασυλία τους και τους έδιωξαν από τους δρόμους.
\r\n
 
\r\n
Τα τελευταία γεγονότα στην Γαλλία, τονίζουν με τραγικό τρόπο τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε αυτή η συνεχής αντιφασιστική πάλη. Η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας ντόπιων και μεταναστών, φοιτητών και μαθητών, θρησκευόμενων και άθεων, γυναικών και αντρών από τις γειτονιές, ομοφυλόφιλων και \"στρέητ\", μας έκανε να νιώσουμε την δύναμη της ενωμένης δράσης της εργατικής τάξης.
\r\n
 
\r\n
Η ΚΕΕΡΦΑ,το ΣΕΚ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είμαστε υπερήφανοι που διαδηλώνουμε χέρι με χέρι με τα αδέρφια μας τους μετανάστες και όχι στην ουρά όλων των βρωμερών ρατσιστόμουτρων της ΕΕ, όπως στην διαδήλωση που κάλεσε ο Ολάντ, που κάποιοι τόλμησαν να την συγκρίνουν με τις διαδηλώσεις της απελευθέρωσης του Παρισιού από τους ναζί το 1944. 
\r\n
Είμαστε ξεκάθαροι ότι η μάχη δεν έχει σε καμία περίπτωση τελειώσει. Η δίκη των φασιστών προκλητικά αργεί να οριστεί, με αποτέλεσμα αρχές Μάρτη να αποφυλακίζονται οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε μία τέτοια εξέλιξη. Απαιτούμε να οριστεί άμεσα η δίκη και παλεύουμε για να καταδικαστούν ισόβια όσοι σήκωσαν χέρι σε εργάτες ή έδωσαν τέτοια εντολή. Η κατάρρευση των σαμαροβενιζέλων, φέρνει πιο κοντά την νίκη όλων των αιτημάτων του αντιρατσιστικού κινήματος.
\r\n
 
\r\n
Στα Πετράλωνα έχουμε χτίσει την ενότητα των αντιφασιστών, όλη η γειτονιά είναι αντιφασιστική. Μαζικά θα βρεθούμε το Σάββατο 17 Γενάρη στην πλατεία Μερκούρη στις 12μεσ για να τιμήσουμε την μνήμη του Σαχζάτ και θα δώσουμε νέο ραντεβού στις 21 Μάρτη στην παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να είναι η μεγαλύτερη αντιφασιστική διαδήλωση που γνώρισε αυτή η χώρα.
\r\n
 
\r\n
ΚΕΕΡΦΑ Πετραλώνων
\r\n