Αντιφασιστικό κίνημα
Έξω οι νεοναζί από τον Πειραιά

Καταγγέλλουμε την σημερινή (12 Γενάρη) στάση της δημοτικής αρχής Πειραιά, όπου στη διακομματική συνεδρίαση νομιμοποίησε πλήρως τη παρουσία των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Από τη μεριά μας ζητήσαμε να φύγουν από τη διαδικασία αλλά το προεδρείο το αρνήθηκε λέγοντας πως είναι δημοκρατική διαδικασία που τους χωράει όλους. 

\r\n
\r\n
Σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρήσαμε πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με εκείνους που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, καθώς και των αμέτρητων θυμάτων των δολοφονικών τους επιθέσεων και για αυτό αποχωρήσαμε από τη διαδικασία δηλώνοντας ότι θα στήσουμε το εκλογικό μας περίπτερο στον χώρο που επί χρόνια παρεμβαίνουμε, στη γωνία Σωτήρος Διός και Καραΐσκου.
\r\n
 
\r\n
Είναι το σημείο στο οποίο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά έχουμε αντιμετωπίσει άπειρες φορές τις προκλητικές επιθέσεις και τους προπηλακισμούς της δολοφονικής συμμορίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έτυχε βέβαια ποτέ, ούτε η προηγούμενη ούτε η νέα δημοτική αρχή να δείξουν την παραμικρή «δημοκρατική» ευαισθησία για την παρουσία των νεοναζί που βρωμίζουν τον Πειραιά με τις πορείες μίσους, τα αιματηρά συνθήματα και τα φυλλάδιά τους.
\r\n
 
\r\n
Μια μέρα μετά τη διαδήλωση στο Παρίσι, όπου στο όνομα της δημοκρατίας διαδήλωσαν οι ηγέτες της υποκρισίας, η δημοτική αρχή Πειραιά εναρμονιζόμενη πλήρως με αυτη τη λογική, μιλώντας για τη δημοκρατία νομιμοποίησε μια ναζιστική οργάνωση, με προφυλακισμένους βουλευτές και με τη δίκη της να εκκρεμεί. 
\r\n
 
\r\n
Το αντιφασιστικό κίνημα που έδωσε μάχες δεν θα αφήσει αυτές τις προκλήσεις αναπάντητες. Θα συνεχίσει τη μάχη ενάντια σε κάθε προσπάθεια της άρχουσας τάξης να σπείρει το δηλητήριο της ισλαμοφοβίας και κάθε είδους μισαλλοδοξίας, κάτι που προσπαθούν φανερά το τελευταίο διάστημα, για να οριστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να καταδικαστούν σε ισόβια, για να κλείσουν τα γραφεία τους σε κάθε γειτονιά. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλο το λαό σε εγρήγορση για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, να αλλάξει η πολιτική κι όχι ο διαχειριστής, με μαύρο σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και όλο το σάπιο κατεστημένο, με κατάμαυρο στην εγκληματική συμμορία των νεοναζί της Χ.Α. Με τους εργαζόμενους στο τιμόνι της κοινωνίας.
\r\n
 
\r\n
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Α’ Πειραιά
\r\n