Εργατικό κίνημα
Η ΛΑΡΚΟ κατεβαίνει στην Αθήνα 13/6

Πυρετωδώς οργανώνεται το μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο και συναυλία των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 13 Ιούνη στις 11πμ στο Σύνταγμα. 

Πρόκειται για κλιμάκωση ενός εξάμηνου αγώνα με απεργίες, καταλήψεις και πορείες απέναντι σε μια κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να φτάσει την εταιρία στο χείλος του γκρεμού για να την πουλήσει σε τιμή σκάνδαλο και με εργαζόμενους με ελάχιστο μισθό και χωρίς δικαιώματα. Τυπώνονται αφίσες και υλικό, οργανώνονται εξόρμησεις και γίνονται επαφές με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα για να στηρίξουν την κινητοποίηση. Στη Λάρυμνα ετοιμάζονται για μαζική αφισοκόλληση και εξόρμηση σε όλη την περιοχή και τα γύρω χωριά. 

Μέχρι τις 13/6 οι δράσεις των εργαζόμενων δεν σταματάνε. Την Τετάρτη 27/5 πραγματοποίησαν κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης στη Λάρυμνα ενάντια στον ειδικό διαχειριστή και τη Δευτέρα 1/6 προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας για να πιέσουν για τη στήριξη στον αγώνα τους και για κάθε είδους βοήθεια για το συλλαλητήριο και το κατέβασμα στην Αθήνα.