Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση Εργατικής Αλληλεγγύης

Στα 10.100 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 5.300 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε. 

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους για τις προσωπικές τους ενισχύσεις: Δημήτρης Τ. 150, Γιάννης Δ. 100, Ιωάννα Ι. 65., από 50 ευρώ Χρίστος Α., Κώστας Π., Παντελής Γ., από 30 ευρώ Λεωνίδας Κ., Μαρία Π., Παναγιώτης Π., Δημήτρης Ρ., από 20 ευρώ Βασίλης Λ., Φωτεινή Λ., Αντώνης Φ., Θένια Α., Χρυσάνθη Κ., Ιωάννα Κ., Δήμητρα Κ., Βασίλης Κ., Μαρίζα Ψ., Γιάννης Κ. Από 10 ευρώ Έφη Τ., Αντρέας Π., Νίκη Τ., Αλέξανδρος Π., Νένα Π., Ρούμπη Α., Παγώνα Κ., από 5 ευρώ Μάνος Μ., Θοδώρα Κ., Χριστίνα Σ., Κατερίνα Α.

Ευχαριστούμε επιπλέον τους Κώστα Κ., Αργυρή Ε., Δημήτρη Ζ., Μαρία Τ., Νίκο Σ., Ευγενία Κ., Πέτρο Π., Χρυσάνθη, Δημήτρη Τ., Δήμητρα Κ., Σωτήρη Κ., Νάσο Μ., Στέλιο Γ., Φωτεινή Τ., Σμαράγδα Μ., Δέσποινα Κ., Παναγιώτη Ο., που γράφτηκαν συνδρομητές στην Εργατική Αλληλεγγύη και το περιοδικό Σοσιαλισμός από τα κάτω. 


Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι όπλο των εργαζομένων και πρέπει όλοι και όλες να την ενισχύσουν. Όχι «μόνο» οικονομικά αλλά και να την διαδώσουν, να την κοινοποιήσουν. Για να ενημερώνεται ολοένα και περισσότερος κόσμος μέσα από τις ειδήσεις και τα θέματα που φιλοξενεί στις σελίδες της. 

Είναι όπλο της εργατικής τάξης και γι’ αυτό είναι αναγκαία μέσα στους χώρους εργασίας, αλλά όχι μόνο. Η προσπάθεια διακίνησής της, του μόνου ανεξάρτητου τόσο καλά οργανωμένου εντύπου της Αριστεράς, διασφαλίζει τη σωστή ενημέρωση των εργαζομένων για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.

Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια (την παρακολουθώ από την περίοδο που ήμουν ακόμα φοιτητής), αλλά και η συστηματική της παρουσία στους φοιτητικούς χώρους, σε όλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις της τάξης μας, αξίζουν με το παραπάνω την ενίσχυσή της!

Χριστόδουλος Ευθυμίου, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίου Δημητρίου