Οι φασιστικές απειλές δεν μας τρομοκρατούν

Την ίδια στιγμή που η Εργατική Αλληλεγγύη αντιμετωπίζει διώξεις από έμμισθους συνεργάτες της Χρυσής Αυγής, οι φασιστικές συμμορίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με απειλητικά συνθήματα κατά της ζωής των δημοσιογράφων της. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι αντιφασίστες στοχοποιούνται με απειλητικά συνθήματα εναντίον τους. “Πέτρο θα πεθάνεις” ήταν το μήνυμα που έγραψαν πριν λίγους μήνες οι νεοναζί για τον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρο Κωνσταντίνου στα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους Αμπελόκηπους.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ Ν. Ιωνίας καταγγέλλει την φασιστική επίθεση εξηγώντας ότι “η προσπάθεια τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό”. “ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Οι γειτονιές μας έχουν αποδείξει ότι τους θεωρούν ανεπιθύμητους. Τη μόνη αποδοχή τη βρίσκουν στους κυβερνητικούς κόλπους που για χρόνια "ξέχναγε" 32 φακέλους με επιθέσεις των ναζιστών και συνεχίζουν να απολαμβάνουν ασυλία, που τους γεμίζει με το θράσος να απειλούν αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος και μετανάστες.

Καλούμε τα σωματεία, τις οργανώσεις και τα κόμματα της αριστεράς, τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής, να καταδικάσουν τη νέα αυτή επίθεση και να συνεχίσουμε να δίνουμε συντονισμένα την αντιφασιστική μάχη μέχρι να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

“Είναι αυτοί που φοβούνται να δράσουν στο φως της μέρας και μέσα στην κοινωνία γιατί γνωρίζουν ότι δεν είναι αποδεκτοί. Γι’ αυτό δρουν πάντα στο σκοτάδι σαν συμμορία όπως είναι, θεωρώντας ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές και τις οργανωμένες δυνάμεις που με τον πολιτικό τους λόγο βρίσκονται δίπλα σε όσους συνθλίβονται σήμερα από την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου. Πολιτική που ευνοεί την ανάπτυξη της φασιστικής ιδεολογίας και πρακτικής για να τρομοκρατεί την κοινωνία και να μην αντιδρά. Γελιούνται αν φαντάζονται πως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα εμείς και οι σύντροφοί μας να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η τ.ε ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας.