Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Καμπάνια ΚΕΕΡΦΑ: Διαδικτυακή Εκδήλωση, 2/4 5μμ

Σε μια μεγάλη τηλεδιάσκεψη με πανελλαδική συμμετοχή προχώρησε η ΚΕΕΡΦΑ την Πέμπτη 26/3 με θέμα: “Το αντιρατσιστικό κίνημα στη περίοδο του κορονοϊού είναι πολύτιμο!”. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης η προσπάθεια να δοθεί συνέχεια μετά την πολύ πετυχημένη διεθνή κινητοποίηση της 21ης Μάρτη και της ορθής επιλογής της ΚΕΕΡΦΑ να κρατήσει την κινητοποίηση ως πικετοφορία και διαδικτυακή εκδήλωση στο Σύνταγμα που προσέλκυσε πάνω από 18.000 στη ζωντανή της μετάδοση.

Η ΚΕΕΡΦΑ προχωρά σε πρωτοβουλίες για να μπει φρένο στη συνεχιζόμενη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης. Το μάντρωμα των προσφύγων και οι αποκλεισμοί στα καμπ είναι κίνδυνος για τους πρόσφυγες και για όλους. Σε αυτή την προοπτική ξεκίνησε και η καμπάνια συλλογής υπογραφών.

Η ΚΕΕΡΦΑ την Πέμπτη 2 Απρίλη στις 5μμ πραγματοποιεί μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση με κεντρικό θέμα την εκκένωση των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Θα μιλήσουν οι Γιώργος Τσιάκαλος, Θράσος Αβραάμ, Δέσποινα Σπανούδη, Κώστας Καταραχιάς, Πέτρος Κωνσταντίνου, Τζαβέντ Ασλάμ, Τζοχόβα, Απόστολος Βεΐζης.