Η Αριστερά
Γραφτείτε συνδρομητές στην Εργατική Αλληλεγγύη

Θέλω να διαβάζω την Εργατική Αλληλεγγύη

Θέλω να διαβάζω την Εργατική Αλληλεγγύη κάθε βδοµάδα, ειδικά τούτες τις ώρες. Γι’ αυτό αποφασίζω να γραφτώ συνδροµητής/συνδροµήτρια για το επόµενο τρίµηνο.

Ο αγώνας για να σώσουµε ζωές µέσα στην πανδηµία είναι υπόθεση δική µας, του κόσµου της δουλειάς, όπου κι αν βρισκόµαστε αυτή τη στιγµή- είτε είµαστε αναγκασµένοι να δουλεύουµε, είτε είµαστε αποκλεισµένοι στο σπίτι για να φροντίσουµε τον εαυτό µας, τα παιδιά, τους ηλικιωµένους.

• ∆ιαβάζουµε την Εργατική Αλληλεγγύη, γιατί µας βοηθάει να οργανώσουµε αυτόν τον αγώνα συλλογικά στο χώρο µας, στα νοσοκοµεία, στις υπηρεσίες των δήµων, στα σουπερµάρκετ, παντού.

• ∆ιαβάζουµε, για να µαθαίνουµε για τις µάχες που δίνει η τάξη µας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσµο για να προστατέψει τη δηµόσια Υγεία και να σπάσει τις απόπειρες φίµωσης των εργατικών αντιστάσεων.

• ∆ιαβάζουµε, γιατί παίρνουµε έµπνευση και κουράγιο από κάθε συγκεκριµένο παράδειγµα αλλά και επιχειρήµατα απέναντι στην κυβερνητική εκστρατεία που βάζει τα κέρδη πάνω από την Υγεία των ανθρώπων. Που επιδοτεί τα αφεντικά και αφήνει απλήρωτες τις καθαρίστριες, µετατρέπει το τεστ για τον κορονοϊό σε ιδιωτική επιχείρηση, ξοδεύει για µέτρα αστυνόµευσης και όχι για ΜΕΘ.

• ∆ιαβάζουµε, γιατί ο ιός του ρατσισµού κάνει την πανδηµία πιο θανατηφόρα καθώς η κυβέρνηση επιλέγει να στριµώχνει τους πρόσφυγες σε άθλια στρατόπεδα όπου δεν εξασφαλίζεται κανένα µέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

• Γραφόµαστε συνδροµητές/ριες στην Εργατική Αλληλεγγύη άµεσα για το επόµενο τρίµηνο µε το ποσό των 30 ευρώ, για να την στηρίξουµε και στον αγώνα ζωής που δίνουµε µαζί αλλά και στην κοινή µας πάλη για έναν κόσµο απαλλαγµένο από τη βαρβαρότητα που απλώνει ένα σύστηµα σε βαθιά κρίση.

Υπογράφουν: Κώστας Καταραχιάς, γιατρός, ∆.Σ. ΕΙΝΑΠ, Πρόεδρος συλ. εργαζοµένων Α.Ο.Ν.Α. Άγιος Σάββας, Αργυρή Ερωτοκρίτου, γιατρός ΓΝΑ Γεννηµατάς. Μέλος ∆.Σ. Συλλόγου εργαζοµένων, Νεκταρία Αλεξάκη, συµβασιούχος καθαριότητας νοσοκοµείο Έλενα Βενιζέλου, Μαρία Αλιφιέρη, τεχνολόγος, µέλος ∆Σ συλλ. Εργαζόµενων Νοσοκοµείο Αγλαΐα Κυριακού, Γιάννης Κούτρας, επιµελητής Β΄ ακτινολόγος Ιπποκράτειο ΓΝΘ, µέλος ∆Σ ΕΝΙΘ και σωµατείου Ιπποκράτειου, Νίκος Xατζάρας, ∆Σ σωµατείου εργαζόµενων Βοήθεια στο σπίτι Κεντρικής Μακεδονίας, ∆Σ συλλόγου εργαζοµένων ∆ήµου Αµπελοκήπων Μενεµένης, Μαρία Κοτρώνη, πρόεδρος εργολαβικών ∆ΕΣΦΑ (ΠΣΕΦΑ), Άννα Τσινίκα, Μουσικός, ∆Σ ΠΣΥΠ ΕΡΤ, Κώστας Πολύδωρος, ∆Σ σωµατείου εργαζόµενων στις Ιδιωτικές Κλινικές Αθήνας, Θοδωρής Στρίγκος, συνδικαλιστής ∆ΕΗ, ηλεκτρολόγος µηχανικός, στο Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας Α∆ΜΗΕ, Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος εργαζόµενων ΜΕΤΡΟ (ΣΕΛΜΑ), Γιάννης Μήντζιας, ∆Σ σωµατείου εργαζόµενων ΕΥΑΘ, Στέλιος Γιαννούλης, συντονιστικό αναπληρωτών, ∆Σ ΣΕΠΕ Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης, Κώστας Μεγαγιάννης, ∆Σ συλλόγου εργαζόµενων ∆ήµου Αγίας Παρασκευής.


Αίτηση για τρίμηνη συνδρομή 30 ευρώ
Oνοματεπώνυμο:...
E-mail:...
Tηλέφωνο:...
Διεύθυνση:...
Πληρωµή µέσω Εθνικής Τράπεζας: ΙΒΑΝ GR 1301101620000016276803331
Πληρωµή µέσω PayPal: www.sekonline.gr
Θέλω να παίρνω την εφηµερίδα: ηλεκτρονικά c ταχυδροµικά c χέρι µε χέρι c
Οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες από απαγορεύσεις, νέους κανόνες, φόβο, άγχος, νέες συνθήκες ζωής, με το «μένουμε σπίτι» να κυριαρχεί παντού… Στις μέρες που διανύουμε, μπερδεύεται το σωστό με το λάθος, η αλήθεια με το ψέμα, το φως με το σκοτάδι… Ένα πράγμα όμως γίνεται όλο και πιο σαφές όσο περνούν οι μέρες που ζούμε παρέα με τον COVID-19: σε αυτόν τον κόσμο, εμείς οι εργαζόμενοι, παραμένουμε εργαζόμενοι, και πιο εκτεθειμένοι από ποτέ, τόσο στον COVID-19 όσο και στις ορέξεις των ισχυρών και κερδοσκόπων.

Κι εμείς οι εργαζόμενοι, το μόνο στο οποίο έχουμε να στραφούμε για να μην επιτρέψουμε να μας λιανίσουν, είναι η συλλογική μας δύναμη. Αυτή η δύναμη, την οποία προσπαθούν να διαλύσουν με κάθε τρόπο. Όμως η συλλογική μας δύναμη, υπάρχει και είναι εδώ. Και πρέπει να την ανακαλύψουν όλο και περισσότεροι από εμάς τους εργαζόμενους, για να την έχουμε ασπίδα σε ό,τι ζούμε αυτή τη στιγμή και για όλα όσα μας ετοιμάζουν. Ο συνδετικός κρίκος, η κλωστή που μας ενώνει και μας βοηθά να ανακαλύπτουμε αυτή τη συλλογική μας δύναμη, είναι η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Είναι η εφημερίδα που αποτυπώνει την αλήθεια της εργατικής τάξης, που μας διώχνει το φόβο, που μας δείχνει το δρόμο, που μας ενώνει όλους μαζί για να νικήσουμε το σκοτάδι και να βγούμε στο φως...

Η εφημερίδα που αυτές τις μέρες την έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, αλλά έχει κι αυτή ανάγκη τη στήριξή μας, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις. Καθώς η παραλαβή της χέρι με χέρι δεν είναι τόσο εύκολη σήμερα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ηλεκτρονική έκδοση και να γίνουμε συνδρομητές σε αυτή τη μορφή. Ας το πράξουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε και ας συνδεθούμε με την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, τη δική μας εφημερίδα!

Μαρία Χαρχαρίδου,
μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζόμενων στο νοσοκομείο Γεννηματάς