Εργατικό κίνημα
Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ

Σε μια κρίσιμη περίοδο για την ίδια την ύπαρξη του ταμείου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ, τον οργανισμό επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των δημοσιογράφων. 

Με την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ η Πόπη Χριστοδουλίδου και δεύτερος αναπληρωματικός αναδείχτηκε ο Γιάννης Αγγέλης. “Δεν κατάφεραν να μας πετάξουν έξω. Το προσπάθησαν λυσσαλέα, αλλά, χάρη στην υποστήριξη των συναδέλφων, δεν τα κατάφεραν. Εμείς παραμένουμε εδώ, μέσα στα μέτωπα πάλης για το Ταμείο, έτοιμοι όπως πάντα να υπερασπιστούμε τα δίκαια όλων των εργαζόμενων. Και πρώτα απ' όλα εκείνων των συναδέλφων που έχουν χτυπηθεί περισσότερο απ' όλους μέσα σ' αυτό τον μνημονιακό κυβερνητικό και εργοδοτικό εφιάλτη” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους μετά τις εκλογές. 

Στη Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι του Ασύντακτου Μετώπου, Βαγγέλης Σπυριδωνίδης για το Δ.Σ και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν το 30% και 38% αντίστοιχα καταγράφοντας άνοδο 50% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. “Οι εκβιασμοί κυβέρνησης και εργοδοτών δεν θα περάσουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε απέναντί τους. Το μέτωπο αντίστασης και αντίδρασης θα μεγαλώσει και εν τέλει θα ματαιώσει τα σχέδιά τους” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι θεσσαλονικείς αγωνιστές.