Η Αριστερά
Η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Ηράκλειο-Χανιά

Χανιά, 28/4

Σε Ηράκλειο και Χανιά πραγματοποιήθηκαν στις 27 και 28 Απρίλη αντίστοιχα οι εκδηλώσεις με θέμα την πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ομιλητές και στις δύο εκδηλώσεις ήταν ο Λέανδρος Μπόλαρης και ο Κώστας Τουλγαρίδης από το ΠΣΟ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 

«Στο Ηράκλειο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή δεκάδων αγωνιστών της αριστεράς» μας μεταφέρει ο Αλέξανδρος Παπαϊωάνννου. «Οι εισηγήσεις ανέλυσαν το διεθνές κλίμα αστάθειας με τα πιο καυτά παραδείγματα της Γαλλίας και των Η.Π.Α, καθώς και την κλιμάκωση των πολεμικών ανταγωνισμών στη Συρία με την σφραγίδα μιας κυβέρνησης που παρέχει τη βάση της Σούδας για το συμφέρον των ιμπεριαλιστών. Από τις μάχες ενάντια στα μνημόνια μέχρι τους φασίστες, τονίστηκε η αναγκαιότητα του αντικαπιταλιστικού προγράμματος, όπου μπορεί να ενώσει τις μάχες του σήμερα, με το χτίσιμο του Σοσιαλισμού. Παρεμβάσεις έγιναν από μέλη της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ(Μ-Λ), την ΛΑ.Ε , το ΕΕΚ. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος ότι ήρθε και κόσμος από την αφίσα που ήθελε να γνωρίσει την άποψη μας».

«Στα Χανιά η εκδήλωση έγινε στην πλατεία της Σπλάντζιας» μας μεταφέρει ο Ειρηναίος Μαράκης. «Η προσέλευση στην εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς ενώ τον χώρο στόλιζαν αφίσες και πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συμμετείχαν πολλοί φοιτητές, εργαζόμενοι από τα σχολεία, το νοσοκομείο Χανίων κι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Ενδιαφέρον πέρα από τις κεντρικές εισηγήσεις είχαν και οι τοποθετήσεις από τα κάτω όπως αυτή του Μανώλη που τόνισε ότι η ενότητα στη δράση μπορεί να βοηθήσει στο κέρδισμα της πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».


Τοπικές ΑΝΤΑΡΣΥΑ 

Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
για την ανατροπή των μνημονίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας
 
Τ.Ε. ΠΑΤΗΣΙΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ-ΚΥΨΕΛΗ
ΠΕΜΠΤΗ 4/5 Δημαρχείο Γαλατσίου 6.30μμ
Ομιλητής: 
Λέανδρος Μπόλαρης, ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
 
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5 Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών 7μμ
Ομιλητές:
Γ. Κούτρας μέλος ΠΣΟ, Γ. Κρεασίδης , Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ, 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΛΛΑΣ