Δήμοι και Περιφέρειες
Πάρκο στο Γουδή

«Απαράδεκτη ήταν η απαγόρευση να μιλήσουν εκπρόσωποι του ΣΑΔΑΣ, ο Αντώνης Μαούνης, αλλά και οι εκπρόσωποι της Επιτροπής για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή στη σχετική συζήτηση που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 27/4» δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας.

 «Ο δήμαρχος Καμίνης είναι μέσα στο σχέδιο της κυβέρνησης και τη συμφωνία για να φτιαχτεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Την ώρα που δεκάδες φορείς αλλά και ο δήμαρχος του Χολαργού-Παπάγου έχουν πάρει θέση, το “να μην πάρουμε θέση”  του Καμίνη ισοδυναμεί με ανοιχτή πόρτα σε όλα αυτά τα σχέδια.

Ένα άλλο θέμα που άνοιξε στο δημοτικό συμβούλιο και εκ μέρους της Ανταρσίας στις Γειτονιές της Αθήνας και της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν των εργαζομένων στην Documenta. Το ότι υπάρχουν πρωτότυπες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και πάει λέγοντας, δεν σημαίνει ότι μπορούν να επικρατούν συνθήκες γαλέρας στους εργαζόμενους της Documenta που κυριολεκτικά εξαπατήθηκαν από τους διοργανωτές και όσον αφορά στην αμοιβή τους αλλά και όσον αφορά στα ωράρια».