Αντιρατσιστικό κίνημα
Λευτεριά στο Ναζιρ: Εκδικητική, ρατσιστική σκευωρία

Άλλο ένα ακραίο παράδειγμα θεσμοθέτησης του ρατσισμού εκτυλίχθηκε σήμερα, 20 Οκτώβρη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής. Τόσο η εφέτης Παπαχίου όσο και ο εισαγγελέας όχι μόνο δεν εξέτασαν την υπόθεση του Ναζίρ Γκασεμί αλλά χλεύασαν κάθε προσπάθεια της υπεράσπισης. Για άλλη μια φορά απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις αναστολής των ποινών των μεταναστών χωρίς να εξεταστούν επί της ουσίας. Η εφέτης Παπαχίου που καταδικάζει σωρηδόν τις υποθέσεις μεταναστών, αποτελεί την εκφραστή της ρατσιστικής αντιμετώπισης των πολιτικών προσφύγων κι όλων των μεταναστών από τη μεριά του κράτους, έχοντας μετατρέψει το όνομά της σε φόβητρο για όλους όσους φτάνουν στο δικαστήριο.
\r\n
 
\r\n
Ο Ναζίρ Γκασεμί, Ιρανός πολιτικός πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, καταδικάστηκε άδικα σε 7 χρόνια φυλάκιση γιατί προσπάθησε να φέρει τη γυναίκα και το παιδί του στην Ελλάδα. Σήμερα, 21 μήνες μετά τη σύλληψη του, μετά και τη δεύτερη άρνηση της αναστολής της ποινής, κινδυνεύει τελικά μετά την έκτισή της να απελαθεί στο Αφγανιστάν, όπου κινδυνεύει η ζωή του. Ο Ναζίρ κέρδισε πολιτικό άσυλο μετά από 10μηνη απεργία πείνας και αφότου συνελήφθη δεν του δόθηκε η δυνατότητα να το ανανεώσει κι άρα δικάστηκε και καταδικάστηκε επίτηδες με τους χειρότερους όρους, βάσει μιας ρατσιστικής σκευωρίας.
\r\n

“Δικαστήριο Ξένιος Δίας”

\r\n
Το σημερινό δικαστήριο είναι άλλη μια σκούπα τύπου Ξένου Δία, που φτάνει μέχρι τους Ρομά της Θράκης και του Χαλανδρίου και σε όλη την Ευρώπη, με επικεφαλής τον Αβραμόπουλο που προεδρεύει της ρατσιστικής εκστρατείας της ΕΕ. 
\r\n
 
\r\n
Καταγγέλουμε την εφέτη Παπαχίου και κάθε εκφραστή αυτής της ρατσιστικής πολιτικής που έχει διαποτίσει τους θεσμούς του κράτους, όπως τα δικαστήρια, με σκοπό να αποπροσανατολίσει, ενώ ανοίγει το δρόμο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Καταγγέλλουμε τη ρατσιστική σκευωρία που έχει στηθεί με καθαρά εκδικητικό στόχο απέναντι στους μετανάστες που αγωνίζονται, το αντιρατσιστικό κι αντιφασιστικό κίνημα.
\r\n
 
\r\n
Όχι απελάσεις ρατσιστικές, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες - Λευτεριά στον Ναζίρ - Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών - Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης - Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά - Έξω η FRONTEX.
\r\n
 
\r\n
ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης