Αντιφασιστικό κίνημα
Τους έδιωξαν στο Βόλο

Εκατοντάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες ματαίωσαν την Κυριακή 24 Μάη προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Δίμηνι Βόλου, στην οποία θα μιλούσε ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος και τηλεφωνικά ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Την αντιφασιστική κινητοποίηση είχαν καλέσει η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας και πολλές ακόμη συλλογικότητες, οργανώσεις και κόμματα της πόλης. 
 
“Οι 15-20 χρυσαυγίτες που είχαν έρθει και από πόλεις εκτός Βόλου (αφού η ΧΑ είχε κάνει κινητοποίηση δυνάμεων και από αλλού) κλείστηκαν στο πρώην Δημαρχείο Διμηνίου και προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο”, ανακοίνωσε η Κίνηση την επόμενη μέρα. 
“Οι νοσταλγοί του Χίτλερ φυγαδεύτηκαν με την βοήθεια της αστυνομίας γεγονός που ανέδειξε για άλλη μια φορά την πραγματική κοινωνική απομόνωση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και την απόλυτη αδυναμία κινητοποίησης της εκλογικής της βάσης....Την απόλυτη ευθύνη για τις όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν και για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο δημοτικό κτίριο από τους χρυσαυγίτες, την φέρει ακέραια ο κ. Μπέος καθώς με δική του απόφαση παραχωρήθηκε δημοτικό κτίριο για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από μια
ναζιστική συμμορία που σήμερα δικάζεται για την εγκληματική της δράση. 
 
Το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της πόλης πέτυχε χθες μια σημαντική νίκη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με στόχο ο φασισμός να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και οι χρυσαυγίτες ναζιστές βαθιά μέσα στη φυλακή!”