Η Αριστερά
Οικονομική Εξόρμηση - Καλή αρχή!

Δυνατά ξεκίνησε η νέα οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 8.350 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. 
 
Οι πρώτες ενισχύσεις από συντρόφισσες και συντρόφους, φίλες και φίλους της εφημερίδας άρχισαν να φτάνουν: Γιώργος Τ. 150 ευρώ, από 100 ευρώ Ιωάννα Ι. και Λέανδρος Μ., από 50 Λεωνίδας Β., Ευκλείδης Μ., Γιώργος Τ. και Αφροδίτη Μ., Γιώργος Π. 40 ευρώ, Γιάννης Κ. 30, Νίκος Χ. 25, από 20 ευρώ Μύρωνας Μ., Σταυρούλα Π., Αντώνης Π., Χρήστος Μ., Κατερίνα Τ., Κώστας Τ., Κώστας Π., Λίλιαν Μ., Βασίλης Μ. 15, από 10 Πάνος Λ. και Νικόλ Μ.
 
Ευχαριστούμε όσες και όσους γράφτηκαν συνδρομητές στην εφημερίδα και συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια και τις επόμενες μέρες: Ιωάννα Λ., Όλγα Κ., Λίλα Π., Στέργιος Μ., Αποστόλης Λ., Ελένη Π., Χαρίτα Μ., Γιώργος Κ., Σπύρος Σ., Γιώργος Π., Κώστας Κ., Δημήτρης Α. Ευχαριστούμε επίσης τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που ανανέωσαν τη συνδρομή τους στην Εργατική Αλληλεγγύη: Σωματείο ΕΛΠΕ, Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής – Πειραιώς, ΟΜΕ-ΟΤΕ, ΟΤΟΕ Β. Ελλάδας. 
 
Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή για να πιάσουμε και να ξεπεράσουμε τον στόχο των 120.000 ευρώ. Ενισχύστε ατομικά και βοηθείστε να φτάσει η οικονομική καμπάνια για την Εργατική Αλληλεγγύη σε κάθε εργατικό χώρο, σχολείο, σχολή και γειτονιά.