ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Διήμερο Διαλόγου 25-26 Φλεβάρη. Μπορούμε να διαγράψουμε το χρέος!

• Παρασκευή 25 Φλεβάρη, 6μμ: Κρίση του καπιταλισμού και κρίση χρέους με ομιλητές τους Λ. Βατικιώτη, Α. Βούλγαρη, Δ. Θανασούλα, Σ. Κοντογιάννη, Κ. Λαπαβίτσα, Σ. Μαρκέτο και Χ. Μπίστη.

• Σάββατο 26 Φλεβάρη, 5μμ: Η ΕΕ και η Αριστερά με ομιλητές τους Ν. Βαλαβάνη, Π. Γκαργκάνα, Δ. Δεσύλλα, Σ. Κουβελάκη, Αλέν Κριβίν και Δ. Σαραφιανό.

• Σάββατο 26 Φλεβάρη 7μμ: Το εργατικό κίνημα και η Αντικαπιταλιστική Προοπτική με ομιλητές τους Θ. Διαβολάκη, Π. Κωνσταντίνου, Π. Λαφαζάνη, Χ. Σελιανίτη, Π. Σωτήρη και Α. Χάγιο.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους και νέους σε παλλαϊκό ξεσηκωμό στην πανεργατική απεργία στις 23 Φλεβάρη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που καλεί στην πανεργατική απεργία και το διήμερο διαλόγου:

«Οι εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που βλέπουμε τους μισθούς μας να συρρικνώνονται δραματικά, οι απεργοί των συγκοινωνιών που βλέπουμε να καταπατούνται οι συλλογικές συμβάσεις και να ξεπουλιούνται οι δημόσιες συγκοινωνίες, οι γιατροί του κατειλημμένου Υπουργείου Υγείας, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι που τους βάζουν να πληρώσουν φάρμακα και εξετάσεις, οι γονείς που χυδαία τους λένε ότι θα κλείσουν σχολεία και πανεπιστήμια, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που συντρίβονται από την «απελευθερωμένη» επέλαση των πολυεθνικών, οι μικροί και μεσαίοι αγρότες που καταστρέφονται από τα καρτέλ των τραπεζιτών και των βιομήχανων, τα κινήματα πολιτικής ανυπακοής «δεν πληρώνω» και αλληλεγγύης στους μετανάστες και τους ξένους εργάτες, όλες και όλοι εμείς που βλέπουμε τη ζωή και το μέλλον μας να καταρρέει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

Να πάρουμε το μήνυμα της ελπίδας που έστειλαν η εξεγερμένη Τυνησία και η Αίγυπτος όπου οι διαδηλώσεις και οι απεργίες αψήφησαν την καταστολή και κατάφεραν να ανατρέψουν τους δικτάτορες. Μπορούμε και εδώ να δούμε να φεύγουν με ελικόπτερο οι εκφραστές της βάρβαρης αυτής πολιτικής».