Ενα καράβι για τη Γάζα: εκδήλωση

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «Ένα Καράβι για τη Γάζα» «την εβδομάδα που μας πέρασε, ρεπορτάζ στο Ισραήλ έδειξαν ότι οι ισραηλινές αρχές δεν θα επιτρέψουν στον Στόλο της Ελευθερίας να φτάσει στη Γάζα με το φορτίο του από πολύ αναγκαία οικοδομικά υλικά, ιατρικό εξοπλισμό και σχολικές προμήθειες». Την ίδια στιγμή σε ισραηλινή ιστοσελίδα αναφέρεται η είδηση ότι «ισραηλινοί με 15 σκάφη θα εμποδίσουν τους ακτιβιστές με τα 8 πλοία να φτάσουν στη Γάζα». 

«Τους «αγανακτισμένους πολίτες» του λοιπόν επιστρατεύει το κράτος των φασιστών σιωνιστών, για να σταματήσουν τους διεθνείς ακτιβιστές που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον διεθνή αποκλεισμό της Γάζας, πριν φτάσουν στον προορισμό τους» γράφει ο Νασίμ Αλατράς. «Έχουμε να κάνουμε τώρα και με «πολίτες» πειρατές που αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους τον νόμο ενός κράτους-πειρατή.

Το παρακράτος του προφήτη Ισραήλ κινητοποιήθηκε, όπως σε όλα τα φασιστικά κράτη, για να σώσει τον προστάτη του κράτος, όταν αυτό αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολές κατάστασεις που το ίδιο δημιούργησε με τα εγκλήματα του και με τον παράνομο διεθνή αποκλεισμό της Γάζας. Φαίνεται πως αυτό το κράτος μπροστά στην μεγάλη απήχηση που βρίσκει η διεθνή πρωτοβουλία σε πολλούς πολίτες και λαούς του κόσμου, για να σπάσει το αποκλεισμός της Γάζας, άρχισε να επεξεργάζεται πολλά σχέδια για την παρεμπόδιση των πλοίων των ακτιβιστών, φαίνεται όμως πως επέλεξε την πιο ηλίθιο σχέδιο ή το πιο αδύναμο σχέδιο... Σήμερα η ισραηλινή παράνοια είναι υπόθεση όλων των λαών της Μεσογείου, είναι ώρα να την τσακίσουμε πριν αποκτήσει σάρκα και οστά.