Ιδέες
Οικονομική Εξόρμηση: Στηρίξτε τη δική σας εφημερίδα

Στόχος 120.000€
 
Στα 41.405 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 6.930 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε. 
 
Ευχαριστούμε για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: Γιώργος Ρ. 200 ευρώ, Φωτεινή Λ. 100, από 50 ευρώ Δημήτρης Λ., Μαίρη Σ., Ελένη Δ. και Τάσος Σ., από 25 ευρώ Γιάννης Δ. και Ειρήνη Θ., από 20 ευρώ Νίκος Σ., Φίλιππος Π., Γιώργος Μ., Αντώνης Τ., Κατερίνα Τ., Βασίλης Μ., Ελένη Δ., Ηλίας Κ. και Γιώργος Μ., 15 ευρώ Γιώργος Σ., από 10 ευρώ Βάϊος Χ., Πάνος Π., Πόπη Τ., Κώστας Μ., Χρήστος Θ. και Κώστας Β. Ευχαριστούμε επίσης την Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού που γράφτηκε συνδρομητής στην εφημερίδα καθώς και τους Μαρία Ρ., Αποστόλη Λ., Αργυρώ Μ. και Νίκο Σ. που ανανέωσαν την συνδρομή τους. 
 
Ευχαριστούμε τέλος τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν από εξορμήσεις σε εργατικούς χώρους, σχολές και πλατείες 250 ευρώ, ενδεικτικά 80 ευρώ στο Ρέθυμνο, 12 στην Πάτρα, 50 στο Ηράκλειο, 10 στα Χανιά, από 5 ευρώ στο δήμο Βύρωνα, στο Πάντειο και την ΑΣΚΤ, 20 ευρώ στο ΤΕΙ Πειραιά. 
 
Συνεχίζουμε τις εξορμήσεις σε όλους τους χώρους. Ενισχύστε την εφημερίδα που στηρίζει τους αγώνες από τα λιμάνια μέχρι την ΕΡΤ και από τα ΕΛΠΕ μέχρι τα νοσοκομεία που απεργούν στις 20/5. Αγοράστε προσκλήσεις για το τετραήμερο επαναστατικών ιδεών «Μαρξισμός 2015» που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα!