Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση

Μια καλή αρχή για την οικονομική εξόρμηση του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω ήταν τα 7.100 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Οι πρώτες ενισχύσεις από συντρόφισσες και συντρόφους, φίλες και φίλους του περιοδικού άρχισαν να φτάνουν: Λέάνδρος Μ. 100 ευρώ, Μανώλης Φ. 70, από 50 Γιάννης Κ., Κώστας Β., Σωτήρης Κ., Γιώργος Τ., Αργυρή Ε., από 30 Ευκλείδης Μ. και Φωτεινή Λ., από 20 ευρώ Γιάννης Π., Μαργαρίτα Π. και Νίκη Ζ.

Ευχαριστούμε επίσης όσες και όσους γράφτηκαν συνδρομητές: Δημήτρης Α., Φαίδωνας Β., Γιώργος Μ., Νίκη Μ., Βασίλης Π., Πέτρος Π., Νίκος Σ., Γιώργος Τ., Τζένη Φ., Ελένη Π., Δέσποινα Κ., Στεφανία Κ., Μιχάλης Κ., Μυριάνθη Λ., Αποστόλης Λ., Μιχάλης Λ., Στέργιος Μ., Γρηγόρης Σ., Ζανέτα Λ.

 Η Γνώση αποτελεί όπλο και εργαλείο στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση. Αυτή την ανάγκη εξυπηρετεί το περιοδικό «Σοσιαλισμός από τα Κάτω» του ΣΕΚ. Η καθημερινή διεκδίκηση θεμελιώνεται με την επεξήγηση, το επιχείρημα, που χρησιμοποιεί ο κάθε αγωνιστής και αγωνίστρια, σε οποιδήποτε τομέα κι αν βρίσκεται, με το περιοδικό. 

Η μαρξιστική ανάλυση βοηθάει την καθημερινή αγωνιστικότητα. Στο περιοδικό «Σοσιαλισμός από τα Κάτω» συγκεντρώνεται, αναλύεται, εξηγείται η κάθε ενέργεια των μελών, των συμπαθούντων, των φίλων που διεξάγουν τον καθημερινό αγώνα. 

Όλη η δράση συμπυκνώνεται και παρουσιάζεται κάθε βδομάδα στην «Εργατική Αλληλεγγύη» που δίνει και τις κατευθύνσεις στον καθημερινό αγώνα. Όμως το περιοδικό αναλύει σε βάθος χρόνου αυτούς τους αγώνες. Δίνει παραδείγματα από το παρελθόν, από τη μεγάλη ιστορία του εργατικού κινήματος. Με τις ιδέες, αναλύσεις, αγώνες των θεωρητικών του ταξικού αγώνα. Φέρνει κοντά το χτες με το σήμερα.  

Με την παρουσίαση των καινούργιων, αλλά και επανεκδόσεων βιβλίων τροφοδοτεί με γνώση τους αγωνιστές. Όσο περισσότερο διαδίδεται, τόσο γρηγορότερα πλησιάζουμε στην κοινωνική απελευθέρωση.