Δημοτικές εκλογές
Μαρούσι: Συνέλευση «Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» 2/2

Συνέλευση πραγματοποιεί το Σάββατο 2/2, στις 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου  η «Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ». 

«Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε στην Λαϊκή του Αμαρουσίου, όπου μοιράσαμε την ανακοίνωση που καλεί στην ανοιχτή συνέλευση του δημοτικού σχήματος» μας μεταφέρει η Δήμητρα Τζάκου. «Καλούσαμε σε συμπαράσταση στους αγώνες των εκπαιδευτικών για σταθερή, μόνιμη δουλειά και η συζήτηση άνοιγε με τον κόσμο πάνω στο τι έχουν σημάνει οι μνημονιακές πολιτικές γενικότερα και στο Μαρούσι. Θα ακολουθήσουν αυτήν τη βδομάδα νέες εξορμήσεις την Τρίτη το απόγευμα στο σταθμό του ΗΣΑΠ και ξανά το επόμενο Σάββατο στη Λαϊκή».

«Παλεύουμε μαζί με όλο τον κόσμο που δίνει μάχες στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς: την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους/τις συνταξιούχους, τους ανάπηρους/ες, το γυναικείο και ΛΟΑΤΚΙ+ κίνημα, τους αντιφασίστες/τριες, τους μετανάστες/τριες, τους εργαζόμενους του δήμου, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που έχουν απωλέσει έως και 60% των εισοδημάτων τους τα τελευταία χρόνια... Για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα και να δώσουμε μάχες να μην περάσουν άλλα αντιλαϊκά μετρά, αλλά αντίθετα να ευοδωθούν οι αγώνες των εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων…» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Εκτός των Τειχών.