Ολοι στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο 20 Ιούλη Ομόνοια 7μμ. Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!

Το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο είναι η επόμενη μεγάλη μάχη του εργατικού κινήματος μετά τις μεγάλες πανεργατικές απεργίες που συντάραξαν την Αθήνα και όλες τις πόλεις. Είναι το σημείο όπου θα δώσουμε την απάντηση στην ρατσιστική εκστρατεία που προσπαθούν να ξαναστήσουν ο Βούγιας, ο Χρυσοχοϊδης και αναλαμβάνουν να εφαρμόσουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ στις γειτονιές της Αθήνας, προσπαθώντας να διώξουν τους μετανάστες και να φορτώσουν σε αυτούς το φταίξιμο για την κρίση, την φτώχεια και την ανεργία. 

Το εργατικό κίνημα που δίνει τη μάχη ενάντια στις επιθέσεις του ΔΝΤ, της ΕΕ και της κυβέρνησης στις 20 Ιούλη χρειάζεται να στείλει το μήνυμα ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν πρόκειται να περάσει. Η πάλη για νομιμοποίηση των μεταναστών, για άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, είναι δεμένη με την πάλη για να μην γίνει πράξη το ασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης, η απελευθέρωση των απολύσεων, οι περικοπές στους μισθούς. 

Γι αυτό έχει τεράστια σημασία ότι δίπλα στις κοινότητες μεταναστών όπως η Πακιστανική Κοινότητα, η Κοινότητα Μπαγκλαντές, το Σωματείο Αλβανών Μεταναστών, τους Άραβες Μετανάστες, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους μία σειρά συνδικάτα όπως η ΟΛΜΕ, ύστερα από απόφαση- ψήφισμα της συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ, η ΟΕΝΓΕ, η Γ´ και Β´ ΕΛΜΕ Αθήνας, η ΟΤΟΕ, οι Σύλλογοι Εθνικής και Εμπορικής Τράπεζας, η ΠΟΣΥΠΟ, η ΔΟΕ, το σωματείο εργαζομένων ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συνεχίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή με εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις, πικετοφορίες, περιοδείες για να ενωθούμε ντόπιοι και μετανάστες σε ένα ακόμα μεγάλο αντιρατσιστικό ποτάμι, δείχνοντας ότι ο δρόμος της αντίστασης και της ενότητας μπορεί να είναι νικηφόρος.