Βάλτε φυλακή ΟΛΟΥΣ τους φονιάδες της Χρυσής Αυγής

H προσπάθεια του Μπούκουρα να κρατήσει αποστάσεις από την Χ.Α, (υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος “δεν ήταν μέλος, αλλά βουλευτής της”!) με τη συνδρομή του συνηγόρου του Α. Κούγια, όχι μόνο δεν έπεισε κανένα, αλλά ακόμα περισσότερο έδειξε πόσο στριμωγμένοι και συνάμα γελοίοι γίνονται αυτή τη στιγμή οι νεοναζί που όψιμα θυμήθηκαν τα “απεταξάμην”.

Οι ολοένα και περισσότερες πληροφορίες από τη δικογραφία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον Κασιδιάρη σαν εκπαιδευτή των ταγμάτων εφόδου (αλλά και άλλους βουλευτές της Χ.Α) γεννάνε το ερώτημα, ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί οι μισοί να είναι στη φυλακή και οι άλλοι μισοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι;

Μήπως για να οργανώνουν επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων μαζί με τους 50 τραμπούκους που μάζεψαν έξω από τα δικαστήρια; Για να συνεχίζεται η εγκληματική δράση των μελών της Χ.Α – όπως του χρυσαυγίτη που πριν λίγες μέρες σταμάταγε τα διερχόμενα αυτοκίνητα στο Πήλιο για να μάθει την καταγωγή των οδηγών (!) και στο σπίτι του τελικά βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο και κάθε λογής υλικά της Χ.Α;

Σε κάθε περίπτωση, το αντιφασιστικό κίνημα θα πρέπει να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό να αποκαλύπτει τους εγκληματίες της Χ.Α -τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, τους αδίσταχτους δολοφόνους που τώρα προσπαθούν να το παίξουν “θύματα”- για να καταλήξουν δράστες και ηθικοί αυτουργοί στην φυλακή, για να στείλουμε το ναζιστικό εφιάλτη πίσω στους υπονόμους της ιστορίας.

Συγκέντρωση

Σε αυτήν την κατεύθυνση αποφασιστικό παράγοντα αποτελεί η μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, από τις γειτονιές μέχρι τα δικαστήρια. Επόμενα βήματα, η συγκέντρωση στις 17 Γενάρη στις 9πμ στα δικαστήρια Λουκάρεως και Αλεξάνδρας, οπότε συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων του Λουκμάν, αλλά και η διαδήλωση το Σάββατο 18 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Μερκούρη στα Πετράλωνα, όπου έγινε η δολοφονία.