ΘΕΑΤΡΟ

Πρόκειται για μία μακάβρια σάτιρα, εν είδει work in progress, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό και αφορά στο διαχρονικό σήμερα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων σκιαγραφεί, άλλοτε αδρά και άλλοτε με ευαισθησία, την αγωνία του σύγχρονου ανθρώπου που αναζητά θέση και ρόλο σε ένα παράλογο, σκληρό αλλά και όμορφο παρόν. Με τις ιδέες της συνύπαρξης, της μητρότητας, του εργασιακού περιβάλλοντος και της κάθε πίστης να βρίσκονται σε μία μετέωρη συνεχή διαπραγμάτευση, ηθοποιοί και κοινό δεν αργούν να συγκρουστούν κατά πρόσωπον με μία αναπάντεχη έκπληξη.

Με πολλά ερωτήματα ανοιχτά η παράσταση αυτή παίρνει ρίσκο απέναντι σε κάθε είδους ακεραιότητα, υπονομεύοντας την όποια παγιωμένη συνθήκη. Σε τί νόμισμα μετράται η ανθρώπινη ζωή; Είναι πραγματικά δύσκολο να είμαστε ευτυχισμένοι; Ποιο είναι το ειδικό βάρος των καθημερινών λέξεων; Πόσα γρανάζια διαφορά έχουν οι μηχανές από τον άνθρωπο; Είναι χειρότερο να είμαστε πιόνια ή να το συνειδητοποιούμε; Ποιο είναι το αντίτιμο της ύπαρξης του Θεού; Οι πιο πλήρεις απαντήσεις

προκύπτουν από την ίδια την παράσταση. Ο κύκλος των παραστάσεων είχε προγραμματιστεί να κλείσει στις 22 Φεβρουαρίου, όμως κατόπιν εξαιρετικών κριτικών από κοινό και δημοσιογράφους, κάθε παράσταση παρουσιάστηκε σε κατάμεστη πλατεία. Ετσι θα παραταθούν μέχρι τις 22 Μαρτίου. Η Θύρα Τέχνης βρίσκεται Σαρρή 14 στου Ψυρρή, οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9μμ και το αντίτιμο του εισητηρίου είναι στην τιμή των 10 ευρώ (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109023311 και 6978724736).

Θεατρική ομάδα “ΤΕΧΝΙΚΟ”