Δημοτικές εκλογές
Αγ. Παρασκευή: Φυσάει Κόντρα

Με την συμμετοχή 30 περίπου συναγωνιστών και συναγωνιστριών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φλεβάρη η συνέλευση του δημοτικού σχήματος Φυσάει Κόντρα στην Αγ. Παρασκευή με βασικό θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στην εισήγηση εκ μέρους του συντονιστικού παρουσιάστηκε ένας σύντομος απολογισμός της παρουσίας του σχήματος την προηγούμενη περίοδο, ανοίγοντας έτσι τη συζήτηση τόσο για την ανάγκη της παρουσίας του Φυσάει Κόντρα στην μάχη των επόμενων εκλογών, όσο και για το περιεχόμενο της εκλογικής καμπάνιας.

Στις τοποθετήσεις των περισσότερων παρευρισκομένων που πήραν τον λόγο, κοινή συνισταμένη ήταν ότι το σχήμα έχει αφήσει ένα σημαντικό στίγμα στην περιοχή από την στιγμή της ίδρυσης του και χρειάζεται να δώσει το βροντερό παρόν και στη μάχη των δημοτικών εκλογών το Μάη ώστε να εκφραστεί αποτελεσματικά η οργή του κόσμου απέναντι στην δημοτική αρχή αλλά και στην δεξιά αντιπολίτευση. 

Από την πλευρά των τοποθετήσεων των μελών του ΣΕΚ υπερθεματίστηκε ότι ο προσανατολισμός της καμπάνιας χρειάζεται να είναι προς αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, να επιχειρηθεί η σύνδεση των τοπικών ζητημάτων με τα κεντρικά πολιτικά (χρέος, λιτότητα, πλεονάσματα) και να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στους εργατικούς αγώνες και ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή (π.χ διεκδικήσεις δημοτικών υπαλλήλων, απλήρωτοι εργαζόμενοι συνεταιρισμού ΘΕΣ- ΓΑΛΑ).

Στο τέλος της συνέλευσης ορίστηκαν επιτροπές για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα και νέα συνέλευση στις 21/2 όπου θα αποφασιστεί το κεντρικό προεκλογικό υλικό και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου.