Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έχει “σπόνσορες” - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κουπόνια με τα οποία μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυκλοφορούν ενόψει των εκλογών. Επίσης για την ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ανοίξει ο λογαριασμός (151 / 962172-59 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ). Οπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα σε σχετική ανακοίνωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

“Μπροστά στην εκλογική μάχη που έρχεται, αλλά και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρειάζεται τα μέσα που είναι απαραίτητα για να μπορέσει να προβάλει τις θέσεις και τους στόχους της. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρά την πανελλαδική της δικτύωση και την συμβολή της στο κίνημα παραμένει αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ και ειδικά από αυτά που είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Αυτή την ώρα ο μόνος και καλύτερος δρόμος για να σπάσουμε αυτό τον αποκλεισμό είναι η πολιτική δουλειά όλων των συντρόφων, οι μικρές καθημερινές συσκέψεις, οι εξορμήσεις, η αφίσα, η προκήρυξη, τα πανό, τα περίπτερα, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Μπροστά στην γενικότερη βαθιά καπιταλιστική κρίση και ειδικά του πολιτικού συστήματος και τις ριζοσπαστικές αναζητήσεις πλατιών λαϊκών στρωμάτων είναι πολύ σημαντικό η πρόταση μας να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο που αγωνιά, μάχεται και αναζητεί απαντήσεις. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πια ένα υπαρκτό και αναγνωρίσιμο ρεύμα μέσα στο λαό και αυτό μας βάζει αυξημένα καθήκοντα.

Για να μπορέσουμε όμως να καλύψουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες της εκλογικής μάχης που έρχεται απαιτούνται αρκετές δεκάδες χιλιάδων ευρώ τα οποία είναι πολλά για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά είναι λίγα για τις διαθέσεις των εργαζομένων και των αγωνιστών της αριστεράς. Επειδή όντως τα 2 τελευταία χρόνια ο λαός μας εξέπληξε με την επιμονή και την αγωνιστικότητα του πιστεύουμε ότι μπορεί να καταλάβει και την ανάγκη να δώσει και την υλική στήριξη του στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι και η έμπρακτη απόδειξη ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζεται μόνο στον αγωνιζόμενο λαό και δεν πρόκειται να στραφεί ποτέ στο κράτος και σε «χορηγούς». Πάντα τα πόδια μας θα φτάνουν μέχρι εκεί που η δουλεία μας μέσα στους εργαζόμενους και την νεολαία φτάνει και αυτά ακριβώς τα όρια θέλουμε σήμερα να διευρύνουμε πολιτικά και οικονομικά”.

• Επισκεφτείτε το νέο site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη διεύθυνση www.antarsya.gr

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη εβδομάδα ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας:“Αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη”

“Ιεράπετρα της αντίστασης και της ανταρσίας”

Με τη μπογιά στο χέρι στα Καλαβρυτοχώρια

Εκδηλώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ