Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ

Ξεκινάει την Τρίτη 24 Απριλίου, και θα κρατήσει ως τις 27 Απρίλη, το 41ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ που αυτή τη χρονιά θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

“Τώρα είναι η ώρα να πιάσουμε το νήμα των μεγάλων κινητοποιήσεων διαρκείας του φθινοπώρου που στείλανε στο διάολο την κυβέρνηση του ΓΑΠ” αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η “Σκουπιδιάρα”. “Να κλιμακώσουμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών όπως η καθαριότητα και τις μαζικές απολύσεις που ετοιμάζουνε. Στην μείωση των χρηματοδοτήσεων των υπηρεσιών του δημοσίου, στην κατάργηση θέσεων, υπηρεσιών και οργανισμών. Στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων και την μαύρη εργασία. Ενάντια στο πετσόκομμα των μισθών μας.

Αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε ήσυχοι, για να συνεχίζουν να κλέβουν και να περνάνε μέτρα μέσα σε μια «ήρεμη» προεκλογική περίοδο γελάστηκαν. Καμία αναμονή, απεργιακό λουκέτο διαρκείας απάντηση στην κυβέρνηση και τον υπουργό των πλιατσικολόγων. Απαιτούμε από την ΠΟΕ ΟΤΑ να βγάλει απεργιακό πρόγραμμα με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις”.