Οι δικαστικοί υπάλληλοι καταγγέλουν

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι λίγο έλειψε να θρηνήσουμε δυο δικαστικούς υπαλλήλους που εργάζονται στο 4ο υπόγειο του κτηρίου του Εφετείου της Αθήνας.

Τοποθετούσαν πειστήρια στο ντέξιον όταν αυτό λύγισε από το πολύ βάρος και παρέσυρε άλλες τρεις σειρές ντέξιον με τόνους από πειστήρια. Για λίγους πόντους δεν καταπλακώθηκαν οι δυο υπάλληλοι που δούλευαν εκεί. Ο χώρος είναι ακατάλληλος και δεν πληρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, αλλά η επιθεώρηση εργασίας κωφεύει. Γι’ αυτό προειδοποιούμε τους αρμόδιους ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς με τον οπλισμό, τα φυσίγγια, τις κροτίδες και τα άλλα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν αποθηκευμένα ως πειστήρια, κινδυνεύει όλο το κτήριο.

Δεν υπάρχει καμιά έγνοια για τις συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους στην γραμματεία των δικαστηρίων, την ίδια ώρα που οι δικαστικοί υπάλληλοι έχουν χάσει το 40% των αποδοχών τους.

Με φανφάρες του τύπου “επιτάχυνση δικαιοσύνης” συνεχίζετε με υποκρισίες και ψέματα να λέτε λόγια του αέρα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μας, κ. υπουργέ!

ΑΝ.ΑΓ.ΚΙ. Δικαστικών Υπαλλήλων

Διαβάστε επίσης

Μας ήρθε η CONDOR