Μας ήρθε η CONDOR

Άνοιξε “υποκατάστημα” στην Ελλάδα η CONDOR. Η εταιρία πληρωμένων δολοφόνων αδερφάκι της Hally Burton και της Black Waters με έδρα το Λουξεμβούργο και μεγαλομετόχους σαν τον Ντικ Τσέινι και άλλα καλόπαιδα, ήρθε για μπίζνες στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι αυτή που ανέπτυσσε ελεύθερους σκοπευτές στην Αργεντινή και τον Ισημερινό και έχει περάσει από όπου έχει περάσει και το ΔΝΤ, όταν οι λαοί αποφάσιζαν να το διώξουν.

Σε χώρες όπου το νομικό πλαίσιο δεν το επιτρέπει, κάνει έναρξη ως εταιρία λογισμικού αφού εξάλλου ειδικεύεται και σε παραγωγή λογισμικού παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών, εκτόξευσης πυραύλων, και άλλων “καθώς πρέπει” εργασιών.

Συνήθως στις χώρες που δραστηριοποιείται θεωρεί ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντα των καπιταλιστών που επειδή δεν εμπιστεύονται τον ντόπιο στρατό και αστυνομία φέρνουν τους δικούς τους ανθρώπους να κάνουν τη 'βρώμικη” δουλειά, πράγμα που σημαίνει πως είναι αποφασισμένοι να χύσουν αίμα.

Όπως δεν τους πέρασε ούτε στην Αργεντινή, ούτε στον Ισημερινό δεν θα τους περάσει ούτε εδώ. Η αντίσταση θα νικήσει και οι εργάτες θα ανατρέψουν τα σχέδιά τους.

Επιτροπή Αγώνα Δικαστικών Υπαλλήλων

Διαβάστε επίσης

Οι δικαστικοί υπάλληλοι καταγγέλουν