ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Αμεση αγωνιστική απάντηση στις απολύσεις που ανακοίνωσε η εργοδοσία της Ιντρακόμ στην επιχείρηση INMAINT του Ομίλου έδωσε το Σωματείο Εργαζόμενων. Η στάση εργασίας 9πμ-12μ με γενική συνέλευση των εργαζόμενων στην INMAINT που κήρυξε το Σωματείο τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη ανάγκασε την εργοδοσία να ανακαλέσει επί τόπου τη μία απόλυση και να υποσχεθεί την επαναπρόσληψη ακόμα 2 εργαζόμενων τις επόμενες μέρες.

“Η ανταπόκριση των συναδέλφων στην απεργιακή κινητοποίηση του σωματείου ήταν άμεση”, μας είπε ο Κώστας Βοργιάς, μέλος του ΔΣ του Σωματείου. “Από νωρίς το πρωί ήμασταν όλοι εκεί για να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας. Αναμένουμε την ανάκληση όλων των απολύσεων. Σε περίπτωση που αυτή δεν γίνει άμεσα, θα προχωρήσουμε σε νέες κινητοποιήσεις”.

• Στάση εργασίας 9πμ-12μεσ πραγματοποιούν σωματεία με μέλη μηχανικούς (Μισθωτών Τεχνικών, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΣΕΤΗΠ) την Τετάρτη 3/10 ενάντια στην επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα και τη λεηλασία του ΤΣΜΕΔΕ. Συγκέντρωση Αθήνα 9πμ στο ΤΣΜΕΔΕ, Θεσσαλονίκη 6μμ στο ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας.