Οι εκλογές στο “Αγλαΐα Κυριακού”

“Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο θετικό αν η ΠΑΣΚΕ δεν απέκλειε με πραξικοπηματικό τρόπο τους ειδικευόμενους γιατρούς από το δικαίωμα να κατεβούν σαν υποψήφιοι και να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, υποτίθεται γιατί - αν είναι δυνατόν - 'δεν εντάσσονται στην οργανική δύναμη' του νοσοκομείου”, μας λέει ο Χρίστος Αργύρης, ειδικευόμενος από το Νυστέρι.

“H επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι γύρω από το ψηφοδέλτιό μας συσπειρώθηκαν συνάδελφοι που συμμετείχαν μαχητικά σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις του φθινοπώρου, που στήριξαν όλες τις πρωτοβουλίες της βάσης μέσα από την Επιτροπή Αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ψηφοδέλτιό μας συμμετείχαν, αλλά και το στήριξαν, συνάδελφοι που παλιότερα ανήκαν στο χώρο της ΠΑΣΚΕ, αλλά που πλέον έχουν απογοητευθεί όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τα τερτίπια της ΠΑΣΚΕ, που στις φετινές εκλογές άλλαξε και όνομα προκειμένου να εμφανίζεται ως ανεξάρτητη και να συγκρατήσει ένα κομμάτι αγωνιστών.

Μαζί

Το αμέσως επόμενο διάστημα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτήν την επιτυχία οργανώνοντας τις μάχες, μαζί με όλο τον κόσμο - που μας ψήφισε ή δεν μας ψήφισε – για να διαφυλάξουμε το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας, να ανατρέψουμε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τραπεζιτών”.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών. Για το ΔΣ: Ψήφισαν 399, λευκά 21, άκυρα 13, Δημοκρατική Συνεργασία: 272 ψήφους και 7 έδρες, Ανένταχτη Αριστερή Κίνηση-Νυστέρι Πρωτοβουλία Γένοβα: 93 ψήφους και 2 έδρες. Για την ΠΟΕΔΗΝ: Ψήφισαν 341, 24 άκυρα, 10 λευκά, Δημοκρατική Συνεργασία: 211 ψήφους και 5 αντιπροσώπους, Ανένταχτη Αριστερή Κίνηση-Νυστέρι Πρωτοβουλία Γένοβα: 96 ψήφους και 2 αντιπροσώπους.

Διαβάστε επίσης

Οι αγώνες στα Νοσοκομεία: Να σώσουμε το ΕΣΥ

Κάτω τα χέρια από το Γενικό Πατησίων

Άλλα νέα από τους εργατικούς χώρους

Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται στους βαρόνους των ΜΜΕ

Η μάχη της Χαλυβουργίας

Μηχανικοί

Συντονισμός Οργανισμών “υπό κατάργηση”

ΠΥΡΚΑΛ: Nα πληρωθούν τα δεδουλευμένα

Γερολυμάτος Cosmetics

ΠΟΣ: Στάση Εργασίας

Λούκισας

ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Το εργοδοτικό «σήμα» της DIGEA

Οι φωτορεπόρτερ

Συντονισμός

Ο αγώνας του ALTER