Το εργοδοτικό «σήμα» της DIGEA

Πράγματι, η μικτή των απεργοσπαστών, των ατομικών συμβάσεων, των απολύσεων, συνασπίστηκε για την προώθηση της ψηφιακής τηλεόρασης. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά σαν γνήσιοι κόρακες, επιχειρούν να «φάνε» το ALTER, με μια επίθεση που κορυφώθηκε, όταν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έβγαλαν στον αέρα κάρτα με τις διεκδικήσεις τους, καθώς και μηνύματα συμπαράστασης σε άλλους εργαζόμενους. Όπως καταγράφτηκε στις στήλες του ραδιοτηλεοπτικού ρεπορτάζ: «Καταγγελία στο ΕΣΡ με αφορμή το περιεχόμενο που εκπέμπεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, έκανε η Digea, ζητώντας ουσιαστικά από την ανεξάρτητη αρχή να διευκρινίσει αν η εκπομπή αυτή είναι νόμιμη».

Όχι, τις ευαισθησίες για το εκπεμπόμενο πρόγραμμα, η  DIGEA δεν τις έχει όταν ο κύριος Μπάμπης από το ΣΚΑΪ μάς «ενημερώνει» για τα καλά του ΔΝΤ, ούτε όταν ο ΑΝΤ1 δίνει χρόνο στον DVDκομιστή με τις ροζ στιγμές του Ζαχόπουλου, Θέμο Αναστασιάδη, ούτε και όταν δικάζουν οι τηλεεισαγγελείς κινητοποιήσεων όλες ανεξαιρέτως τις απεργίες.

Το δικαίωμα στην ποιότητα στο εκπεμπόμενο πρόγραμμα, κατά την Digea, το κατακτούν «αυτοδικαίως», τα τούρκικα σαπούνια, οι συνταγές μαγειρικής, οι μόδιστροι σε εθνικό δίκτυο, οι καφετζούδες και οι χαρτορίχτρες, αλλά όχι τα θύματα των αντεργατικών πολιτικών, οι οποίες έχουν παραβιάσει το σύνολο της εργατικής νομοθεσίας, ακόμα και τώρα που η κυβέρνηση των τροϊκανών, την έχει κάνει λάστιχο.

Δεν τσιμπάμε, δεν μασάμε, δεν μένουμε αδιάφοροι. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συναδέλφους του ALTER, μπροστά στην ανήθικη επίθεση που δέχονται.

Νάσος Μπράτσος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ

Διαβάστε επίσης

Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται στους βαρόνους των ΜΜΕ

Οι φωτορεπόρτερ

Συντονισμός

Ο αγώνας του ALTER

Άλλα νέα από τους εργατικούς χώρους

Οι αγώνες στα Νοσοκομεία: Να σώσουμε το ΕΣΥ

Η μάχη της Χαλυβουργίας

Μηχανικοί

Συντονισμός Οργανισμών “υπό κατάργηση”

ΠΥΡΚΑΛ: Nα πληρωθούν τα δεδουλευμένα

Γερολυμάτος Cosmetics

ΠΟΣ: Στάση Εργασίας

Λούκισας

ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Οι εκλογές στο “Αγλαΐα Κυριακού”

Κάτω τα χέρια από το Γενικό Πατησίων