Φλωρεντία: Ανοιχτός δίαυλος Χρυσής Αυγής με τους δολοφόνους της Κάζα Πάουντ

Δολοφόνος είναι ο 50χρονος Τζανλούκα Κασέρι, ο οποίος άνοιξε πυρ με ένα περίστροφο σε κεντρική πλατεία της ιταλικής πόλης, σκοτώνοντας τους δύο Σενεγαλέζους και τραυματίζοντας έναν τρίτο. Στη συνέχεια πήγε στην αγορά Σαν Λορέντσο, στο κέντρο, τραυματίζοντας δύο ακόμα μετανάστες που πουλούσαν την πραμάτεια τους. Την επόμενη σφαίρα ευτυχώς την κρατούσε για τον εαυτό του. Αυτοπυροβολήθηκε όταν περικυκλώθηκε από την αστυνομία.

Ο Κασέρι ήταν μέλος και θαμώνας της Κάζα Πάουντ. Η Κάζα Πάουντ είναι ένα φασιστικό δίκτυο με κέντρο ένα κατειλημμένο κτίριο στη Ρώμη που λειτουργεί σαν φωλιά νοσταλγών του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Με το ίδιο εγκληματικό δίκτυο έχει σχέσεις η Χρυσή Αυγή όπως έχει επανειλημμένα γράψει στην ιστοσελίδα της (δείτε για παράδειγμα στο http://tinyurl.com/buqfwj3).

Οι χρυσαυγίτες και ο Μιχαλολιάκος έχουν οργανώσει πολλές φορές “εκπαιδευτικές εκδρομές” στην Κάζα Πάουντ, την οποία παρουσιάζουν ως “φιλανθρωπικό ίδρυμα”. Μετά τον Νορβηγό Μπρέιβικ που ανέφερε την Χρυσή Αυγή και το Βορίδη ως αδελφές οργανώσεις στην Ελλάδα, το έγκλημα στη Φλωρεντία είναι ένας ακόμα συναγερμός για το τι πραγματικά σημαίνει Χρυσή Αυγή και γιατί πρέπει να τη διαλύσουμε.

Άλλα αντιφασιστικά νέα

Έξω οι φασίστες από τα υπουργεία

Να καταδικαστούν οι φασίστες στα Ο.Υ.Κ.

Αλεξανδρούπολη

Πέραμα

Καλλιθέα