Ιστορία
Στηρίξτε τη δική σας εφημερίδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ  
Στόχος 120.000€
 
Άλλα 8.600 ευρώ συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα ανεβάζοντας τον δείκτη της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης στα 108.745 ευρώ. 
 
Ευχαριστούμε τους απεργούς του Μετρό στο Λονδίνο που συγκέντρωσαν 160 λίρες σε ένδειξη συμπαράστασης για την αντίσταση στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για το ΣΕΚ και την Εργατική Αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε επίσης τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του SWP (της αδερφής οργάνωσης του ΣΕΚ στη Βρετανία) που συγκέντρωσαν 3.500 ευρώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Marxism 2015 και τους συντρόφους της αντικαπιταλιστικής οργάνωσης Solidarites στην Ελβετία που έστειλαν 1.050 ευρώ. Η σαρωτική νίκη του ΟΧΙ με την πρωτοπόρα δράση του ΣΕΚ και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς γίνεται πηγή έμπνευσης παντού!
 
Ευχαριστούμε επιπλέον όσες και όσους ανανέωσαν τη συνδρομή τους Κατερίνα Δ., Όλγα Κ., Δημήτρης Τ., Λεωνίδας Κ., Αποστόλης Λ., καθώς και για τις προσωπικές σας ενίσχύσεις: Φωτεινή Τ. 100 ευρώ, από 50 Γιώργος Τ., Ζανέττα Λ., Κώστας Κ., Μαρία Ν., από 25 ευρώ Μάνος Γ., Τόλης Μ., από 20 ευρώ Χρήστος Μ., Νίκος Μ., Βασίλης Κ., από 15 ευρώ Βασίλης Μ. και Ηλίας Α., από 10 ευρώ Χαρίτα Μ., Χρύσα Κ., Γιώργος Γ., Φωτεινή Λ., Μηνάς Χ., Λάζαρος Μ., Σίσσυ Ζ. και Χρυσάνθη Κ.